27 Nisan 2008 Pazar

Yeni yazı yazmaya fırsat bulamıyorum.Bari çocukların resimleri koyayım da blog renklensin dedim.Bilgisayarıma da "photo filtresi "yükledim.Resimlerin üzerine bloğun adını yazayım diye.Ama beceremedim.Filtreyi yükledim de...Resmin üzerini yazdım.Bloğa resim ekle dedim.O resmi seçtim.Ama olmadı.Hata verdi.

Bu işi başaranlar bana yardımcı olabilir mi?
Resminiz bozuk veya tanınmayan bir biçimde diyor.

8 yorum:

Elif dedi ki...

Doğru yapmışsın yazı yazabildiysen neyi yanlış yapmış olabilirsin ki anlamadım ben nerde hata olduğunu.

Esra dedi ki...

Allah Alah ben de aynı işlemi uyguluyorum ama hata vermiyor hiç.sen yazı yazdıktan sonra save yaptınmı resmi?..üzeri yazılınca da normal resim oluyo birşey değişmiyor ki..olmazsa programı tekrar yükle tekrardan denersin aynı işlemi.İnş.cözülür merak ediyoruz tatlı bebişlerini:)

sühendan dedi ki...

Elif ve Esra.Yazı yazdıktan sonra "save" yaptım.Bloğa yazı yazdığımız sayfa var ya...Orada "resim ekle" yi tıkladıktan sonra "gözat" diyorum ve masaüstünden "photo filtreyi" tıklıyorum.Oradaki resmi yüklesin diye.Acaba nereye kaydediyor?Kaydettiği yerden mi yükliycem?

Siz nasıl yaptığınızı ayrıntılı anlatabilir misiniz?

Bir de bir resmin üzerini yazıcam, bloğa koyucam ,sonra diğer resmi seçicem üzerini yazıcam,bloğa ekliycem .Bu şekilde mi olacak?Bu bayağı insanı oyalıyor.Eğer çok resim koymak istersek...Daha kolay bir yolu var mı?

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

arkadaşım kaydettiğin yerden yükleyeceksin fotoları. ben bir haftadır o işle uğraşıyorum. tüm fotoları elden geçiriyorum... henüz kolay bi yolunu bulamadım :D

Elif dedi ki...

Anladım nerde hata olduğunu.yazıyı yazdıktan sonra çarpı yerinden resmi kapatınca kaydet falan diyo kaydediyorsun.yani resim kendi dosyasında da kaydededilmiş oluyor.bloğa falan koymana gerek yokki.istediğin kadar resmi üst üste yaz sonra bloğa koyarsın.
bloğa koycağın zaman photofiltreden değil kendi dosyasından resmi seçiyorsun.

sen kaydetmemişsin resmi.umarım açık bir şekide anlatmışımdır.

Esra dedi ki...

Sühendan photofiltredeki resmi değil normal dostyadan sectiğin resmi damgalayınca zaten resim dosyada artık damgalı hale gelıyor o yuzden dosyandan resmi sec ve bloga koy,eskiden yaptığın gibi..ya da bloga koyacagın resimlerinin kopyalarını masaustune koy damgala ve masaustunden o resmi secerek bloga koy,ben öyle yapıyorum..biraz uzun oldu ama sorununu anladım inş. sen de beni anlamişsindir:) evet biraz zahmetli :-))

sühendan dedi ki...

Çok sağolun arkadaşlar.Yardımlarınız sayesinde hallettim.Enes ten fırsat bulduğum ilk zamanda yayınlayacağım yeni yazıyı.Tekrardan teşekkürler...

AYSUN dedi ki...

okudum okudum anlamadım:) Esrayı yakaladığım an ayrıntılı ve uygulamalı isteyeceğim:) Şimdilik başka şekilde hallediyorum...