22 Mayıs 2009 Cuma

HACC...:)))

Hac kuraları dün çekildi.Ben de bu sene ilk defa yazılmıştım ve kayıt yaptırmaya hak kazanmışım.İlk seferde çıkacağımı hiç düşünmemiştim ve şuan hala şaka gibi geliyor.Vakit yaklaştıkça ve işlemleri yapmaya başlayınca inanırım herhalde...Çocukları götürmeyeceğim.Onlarla çok zor olacağını düşünüyorum.Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.İnşallah bende "hacı" olacağım.

18 yorum:

Bir Hoş Seda imiş... dedi ki...

Maşallah ne kadar güzel bir haber canım benim.Rabbim gönlüne göre hac vazifeni yapıp hacı arkadaşımız olarak dönmeni nasip etsin.Burdaki kardeşlerine de dua etmeyi unutmazsın inşallah.İnann çoookk sevindim:)Ne yazacağımı bilemedim seni düşünemiyorum bile:)

ayşegül dedi ki...

uzun zamandır sizi takip ediyordum...yoarum yazmak bi türlü nasip olmamamıştı..ama bu habere çok sevindiğimi söylemek istedim..

annecik dedi ki...

hayırlı olsun yaradan layıkıyla gidip görevini yerine getirip dönmeyi nasip etsin darısı başımıza genç yaşta yaradan bizede nasip eder inş.
oğluşları öptüm

sevilay dedi ki...

sizin adınıza çok sevindim,allah bizede nasip eder inş...

Anne ve Bebisi dedi ki...

aaaaa :))) Hadi hayirli olsun :)

Esra dedi ki...

Ooo süper bir haber..hayırlı olsun canım,inşaallah hayırlısıyla gider,dönersiniz..
Allah bizlere de nasip etsin..

zehra dedi ki...

ayyy cok sevındım hayırlısıyla gıder gelırsınız ınsallah
rabbım bızlerede nasıb etsın

muko dedi ki...

oooooo çok güzel bir haber bu düşüncesi bile insanı heyecanlandırmaya yeterken o topraklara gideceğinin kesin olması ne güzel bir duygudur kimbilir,rabbimm tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah...Çok sevindimmm...

Elif dedi ki...

çok güzel bir haber bu.çok şanslısın Sühendancım çok sevindim senin adına.Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.darısı başımıza inşallah.

gunlukcugum dedi ki...

cok sevindim hakikaten rabbim tamamina erdirmeyi nasip etsin insallah.bende cok istiyorum bakalim bize ne zaman nasip olur?simdiden tum islerine rabbim kolaylik versin..

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

artık haticede konaklarsın :D bir kapımız var artık orada diye diye... rabbim dualarını kabul etmiş. çok sevindim. hayırla git hayırla gel inşaallah... bizlere de dua etmeyi unutma...

sühendan dedi ki...

Güzel dilekleriniz ve dularınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Allah isteyen herkese kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin.

KeLeBeK dedi ki...

ne güzel gözünüz aydın hayırlı olsun inş

yastuf dedi ki...

Ne kadar guzel :))
Rabbim hayirlisiyla gidip,gelmeyide nasip etsin ins..
Bizlerede en kisa zamanda nasip etsin ins...
Sevgiler.

gül dedi ki...

ay ay çok sevindim sühendan süper bir haber ve büyük kısmet gerçekten ilk seferde kurada çıkması
hakkında hayırlısı sağlıkla gidip gelmen dileğiyle çok ama çok sevindim
hacca ve umreye giden duyunca kendim gitmiş kadar seviniyorum maşallah

denizanasi dedi ki...

hayırlısı olsun :)

Yadigar Demirarslan dedi ki...

Sühendan çok sevindim kardeşim;
Genç yaşta hacı olma şerefine nail olacaksın darısı bizlerin başına diyorum.Bu aralar hac sevincinden heralde yazmıyorsun merak ettik neler yapıyorsunuz afacanlar nasıl???

Yeni haberleri ve fotoğrafları bekliyoruz...

уαѕємin... dedi ki...

ne güzel bir haber bu böyle.. HAyırlsıyla git hayırlısıyla gel inşallah.. darısı bize olsun.. Bizleride dualarından eksik etme emii