18 Kasım 2009 Çarşamba

HACC............
İslamın şartlarından biri olan Hacc görevimizi yerine getirmek üzere inşallah cuma günü saat 10.00 uçağıyla Mekke ye gidiyoruz.
Çocukların hastalıkları nedeniyle kendimi bu konuya verememiştim ve daha düne kadar bavulum bile ortada yoktu.Allah a şükür çocuklar iyileşti.Enes okula gitmeye başladı.Bende hazırlıklara ufak ufak başladım.Dün biraz bavul hazırladım.Ev işleri ve ziyaretlerle günlerim geçti.Allah nasip ederse yarın da burada geçireceğimiz son gün.Yeni yeni heyecanlanmaya ve çocuklarımı bile özlemeye başladım.Her ne kadar "oralarda aklına bile gelmezler" deseler de sanki benim aklımdan hiç çıkmayacaklarmış gibi geliyor.
Çocuklar ananelerinde kalacaklar.Daha önceden eşimle benim uçağa binip gideceğimizi söylemiştik çocuklara.Enes gelirken getirmem için su tabancası ısmarladı.Onun için de gideceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyor."Ne zaman gidip su savaşları getireceksiniz" deyip duruyor.Emin ise eskiden "anne siz uçağa binin biz abimle ananemde kalıcaz" diyordu.Ama şimdi işler değişti.Dün aprtmandan bir akrabamızı hacca uğurlarken Emin benim gideceğimi sanıp ağlamaya başladı.Şimdi ise "anne sen uçağa binme.Ben ananemde kalmam" diyor.Allah hayırlısını nasip etsin.Hem onlar için hem de bizim için bu durumu kolaylaştırsın.Hayırlısıyla gidip hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.

Tüm sevenlerimiz de hakkını helal etsin........

14 yorum:

gunlukcugum dedi ki...

cok sevindim guzelim.dualarinda bizi unutma.hac fazifende ilk imtihanin cocuklarindan ayrilmak olacak.ama rabbim kolayligini verir.rabbim her isine kolaylik versin cooook dua et sevgiler...

Bir Hoş Seda imiş... dedi ki...

Genç hacım Senin adına ne kadar mutluyum canım anlatamam.Rabbim hayırlısıyla gidip gelmenizi nasip etsin.İnşallah çocukların ve senin için hiç sorun olmaz.Sana bol bol dua edicem inşallah sen bizleri unutmassın.Keşke yanında olup sana destek olabilsem:)

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

aklınıza gelmez diyor herkes ama yaşamadğım için bilemiycem...
rabbim hayırla gidip gelmenizi nasip etsin. bizlere dua etmeyi unutma arkadaşım... inşaallah bize de nasip olsun... haticeye de çok çok selam söyle :D
selamlarımızı da ilet efendimize... inşaallah dolu dolu geçer. nasip olsa da gitmeden görsek seni :) neyse napalım gelince görürüz biz de :)

Sevil-Kaan dedi ki...

Ne güzel birşeydir kimbilir bu genç yaşta o kutsal topraklara gitmek. İnşallah çocuklarınızda sorun çıkarmaz da rahat rahat ibadetlerinizi yapar dönersiniz.Ne diyim daha darısı başımıza. Gitmek isteyenlerede dua edin lütfen.Allah yolunuzu açık etsin.Sevgiler.

Minel dedi ki...

Hayırlı yolculuklar canım,şimdiden Allah kabul etsin inşallah..

Bizlerde dua istiyoruz o güzel mekanlardan ..

Allah'a emanet ol,hakkını helal et..
Sevgiler

Minel dedi ki...

Hayırlı yolculuklar canım,şimdiden Allah kabul etsin inşallah..

Bizlerde dua istiyoruz o güzel mekanlardan ..

Allah'a emanet ol,hakkını helal et..
Sevgiler

Esra dedi ki...

Rabbin hayırlısıyla vazifenizi yapıp cocuklarınıza kavuşmayı nasip etsin canım.Bizleri de dualarında unutmazsan sevinirim.
Hayırlı yolculuklar..

zeynep topçu dedi ki...

allah şimdiden kabul etsin. Allah size ibadetlerinizi yapmanız için güç, çocuklarınıza sabırlar versin.
allahım en kısa zamanda bize de vazifemizi yapıp gelmeyi nasip etsin.
hayırlı yolcuuklar. Bizden de selam götürün.

sühendan dedi ki...

Allah razı olsun arkadaşlar.Yorumları okurken çok duygulandım.İnş. hepiniz için dua edeceğim ve selamlarınızı ileteceğim.

annecik dedi ki...

ALLAH KABUL ETSİN DARISI BAŞIMIZA

gül dedi ki...

Allah hayırlı etsin ve kabul etsin inşallah biz de dua bekliyoruz

Hafsa dedi ki...

ne mutlu sana.. evlatlarını elbette özleyeceksin ama bu fırsat da kac kez gecer eline degıl mı.. Rabbim kolaylaştırsın..

muko dedi ki...

Rabbim kabul etsin inşallah,bizede nasip etsin...

уαѕємin... dedi ki...

dolu dolu günler geçirirsiniz inş. Allahım kabul etsin darısıda bize nasip olsun inş.